Partners Seizoen 1

Dit zijn dé partners van de designers in seizoen 1.

De partners

Dit zijn dé partners van de designers in seizoen 1
terugkijken

Wij geloven dat tijdloos design het verschil maakt in een wereld die voortdurend verandert. Een interieur kiezen doe je niet elke dag. Casteelken biedt een uitgebreid aanbod aan exclusieve meubelcollecties en een team van interieurarchitecten om u bij te staan met professioneel advies. Wij helpen u om weloverwogen keuzes te maken en samen creëren we een interieur dat bij u past.

Bezoek de website

Couckuyt interieur staat synoniem voor de creatie van maatmeubilair voor uw exclusieve woning. Of het nu gaat om een keuken, dressing, badkamermeubilair, los meubilair of een compleet interieur. Met een mix van exclusieve materialen, innovatieve technieken en baanbrekende inzichten wordt high-end maatwerk vervaardigd in eigen atelier.

Bezoek de website

Ontdek het vakmanschap van Schildersbedrijf Peter Deckers: een dynamisch familiebedrijf met jarenlange ervaring, flexibiliteit en expertise in speciale technieken. Van woonkamers tot complete hotels, wij brengen uitdagende projecten tot leven met oog voor detail en hoogwaardige afwerking. Uw projecten, groot of klein, zijn bij ons in vertrouwde handen.

Bezoek de website

Uw tuin in een nieuw kleedje, V&V zorgt ervoor van A tot Z. Wij stellen onze deskundigheid graag ter uwer beschikking.
Wil u uw woonomgeving nog verder gestalte geven, stel uw nieuwsgierigheid niet langer op de proef maar neem zonder aarzelen contact met ons op.

Bezoek de website

Groenmacht is een totaalaannemer en projectleidersbureau in het groen. Met ons eigen uitvoeringsteam ontzorgen wij onze klanten op alle gebieden en realiseren wij hun tuindroom. Ons motto “jaloerse buren gegarandeerd” refereert met een kwinkslag naar wie we zijn en waar we naar streven qua kwaliteit!

Bezoek de website

Karaktervolle bijgebouwen, uniek op maat gemaakt voor een stijlvol buitenleven.

Bezoek de website

Zwembaden Valkenborgh is een familiebedrijf gespecialiseerd in zwembad, Wellness en totaalprojecten op maat.

Bezoek de website

Al meer dan 25 jaar verbetert Ebema_Stone&Style buitenruimtes met esthetische en hoogwaardige betonoplossingen voor tuin, terras, inrit en woning. Het zeer uitgebreide productengamma wordt verdeeld via een uitgebreid netwerk van bouwhandelaren en tuinaannemers in de Benelux. Ebema_Stone&Style telt drie vestigingen in België en heeft twee vrij toegankelijke tuinexpo’s (in Zutendaal en Grobbendonk).

Bezoek de website

Dumobil biedt hoogwaardige bouwoplossingen, van villabouw tot high-end totaalrenovaties. Wij staan bekend voor ons vakmanschap en klantgerichte aanpak. Gedreven door innovatie, kwaliteit en met oog voor duurzaamheid en esthetiek, maken we bouwdromen werkelijkheid. Ontdek hoe Dumobil jouw project tot leven kan brengen!

Bezoek de website

Taps & Baths is reeds 25 jaar de specialist voor het leveren van bijzonder sanitair voor de badkamer en keuken; van landelijk, klassiek, exclusief, strak landelijk, industrieel tot tijdloos. Zowel de professionelen als particulieren kunnen bij ons terecht voor het verwezenlijken van hun projecten.

Bezoek de website

Altijd iets unieks. Met een voorliefde en passie voor interieurtextiel worden alle projecten op maat samengesteld én jouw persoonlijke touch gecreëerd. Inge (interieurbogaert.be) en Rebecca (rebohome.be) vertoeven samen met hun team onder één dak waar alles met de hand in het atelier wordt gemaakt. Persoonlijke aandacht is essentieel!

Gordijnen en raamdecoratie • tapijt (op maat) • bekleding van meubels, kast(deur)en, banketten • kleinmeubels • bedding • sierkussens

Bezoek de website

In onze hedendaagse toonzaal vindt u alle bouwmaterialen onder één dak. Wij helpen u graag bij de juiste steenkeuze voor uw project uit onze ruime aanbod keramische tegels en natuursteen. Gezellige huiselijkheid vindt u in onze haardenafdeling. En ook voor de nodige ruwbouwmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze toonzaal is de perfecte plek om te experimenteren met texturen, kleuren en architecturale lijnen. Goed design draait ook om vakmanschap. Onze experts helpen u van de eerste materiaalkeuzes tot plaatsing en onderhoud.

Bezoek de website