About

Design Secrets is een reality-tv/ documentaire waarin we verschillende designers volgen. Ze nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. De designers vertellen over hun passie, inspireren de kijkers met de laatste trends, ontwikkelingen en ze laten geheimen zien waar zij inspiratie vandaan halen..

Pieter Porters

Met zijn typisch warme en tijdloze stijl tovert Pieter Porters een woning om tot een stijlvolle en weelderige plek met een ziel, waar het gezellig vertoeven is, waar u dingen wilt aanraken en waar lichte geuren en warmte zich aanpassen aan uw manier van leven.

Ga naar houseofporters.com

Ken Verelst & Ben van den Broeck

Creativiteit stopt niet aan de voordeur. Als tuinarchitect streeft Ken Verelst naar een perfecte synergie tussen tuinaanleg en interieur design; uiteraard houd Ken daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeur, maar ook met bepaalde aanwezige stijlkenmerken, kleuren, vormen in en rond uw woning. Zo komen jullie samen tot een origineel ontwerp dat u zal doen wegdromen.

Ga naar kenverelst.be

Laura Calleeuw

Als gepassioneerd interieurarchitect vertrekt Laura Calleeuw steeds vanuit een architecturaal lijnenspel. Deze creëert perspectieven, verhoudingen, onderlinge relaties, ruimtelijkheid en de nodige rust binnen de architectuur. Het interieur versterkt steeds het exterieur waardoor deze complementair werken.

Ga naar lauracalleeuw.be

Welkom in de wereld van design

SGCC-Events

SGCC EVENTS is een reclame, marketing & adviesbureau. Wij bieden de ondernemers een platform aan waarbij wij hen helpen met naamsbekendheid, meer bezoekers zowel fysiek als online en zorgen voor meer klanten.

”It’s all about bringing people together”